Personvernerklæring

Våre kunder er bedrifter som benytter Vetserve IT-løsning. Vi behandler primært personopplysninger på vegne av våre kunder. Dette er regulert gjennom vår databehandleravtale med kunden, og kunden sin personvernerklæring til sine kunder og ansatte.

Det Vetserve behandler av personopplysninger som ikke gjøres på vegne av våre kunder, er vi selv behandlingsansvarlig for. Vetserve følger personopplysningsloven i behandling av personopplysninger.

1. Hvilke opplysninger samler vi?

  • Kontaktinformasjon til bedriften.
  • Kontaktinformasjon til ansatte hos våre kunder: Navn, epost og telefonnummer.
  • Kontaktinformasjon og spørsmål/dokumentasjon i forbindelse med support-henvendelser.
  • Kontaktinfo til kontaktpersoner hos potensielle kunder, med navn, epost og telefonnummer.

2. Hva bruker vi opplysningene til?

Vi registrerer og behandler personopplysningene for å kunne oppfylle vår avtale med kunden, herunder ivareta kundens ansatte, yte support, foreta feilretting og utvikling. Vi kan også bruke kontaktinformasjonen til å dele relevant informasjon.

Vi registrerer og behandler kontaktinformasjon til virksomheten og ledelse fra offisielle kilder og det vi får direkte fra kunden. I tillegg behandler vi kontaktinformasjon vi får etter henvendelser og ved personlige møter, for å kunne følge opp med informasjon og tilbud.

3. Kontakt som skjer via telefon, epost, internett og sosiale medier

Telefonsamtaler (telefonnummer fra og til, samt tidspunkt for samtalen) kan bli logget for å kunne ringe tilbake, og for å lage statistikk.

Epost som sendes til Vetserve kan bli lagret så lenge de er aktuelle. Formålet er å kunne besvare henvendelsene og lagre det som er relevant for historikk. Den enkelte ansatte har ansvar for å gjennomgå og slette epost-meldinger som ikke er aktuelle, minimum årlig. Ved fratreden blir personlige epost-kontoer slettet, men enkelte relevante eposter kan bli overført til kollegaer.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler på vår nettside.

All informasjon ansatte gir til oss i sosiale medier, regnes som frivillig og er kontrollert av de ulike sosiale mediene. Direkte henvendelser som sendes til Vetserve via sosiale medier, vil bli besvart der. Kommentarer, likes og lignende blir lagret av det sosiale mediet i tråd med deres brukervilkår. Vi kan benytte dette til å se hvem som har besøkt oss, invitere følgere og dele aktuell informasjon til dem som følger oss.

Vi sletter ikke din kontakt med oss i sosiale medier. Du kan selv slette offentlige henvendelser, likes og liknende når du vil, hvis du ønsker det.

Våre tjenester krever ikke at det oppgis sensitive eller konfidensielle personopplysninger. Vi ber om at du ikke registrerer slike opplysninger, og at du heller ikke sender dette til oss hvis du tar kontakt på epost, internett eller sosiale medier.

4. Hvem deler vi opplysninger med (utlevering)?

Vetserve bruker leverandører på datalagring, utvikling og support og feilretting. Disse har tilgang til brukerinformasjon i Vetserve i den grad det er nødvendig for å levere sine tjenester til oss.

Vetserve kan i visse tilfeller, regulert av lovverk, også levere opplysninger til myndighetene.

Informasjon om din bruk og kontakt med oss i sosiale medier blir lagret og håndtert av de respektive sosiale medier, etter deres egne retningslinjer. Personvernvilkårene for den aktuelle tjenesten gjelder for eventuell innsamling av personopplysninger eller bruk av informasjonskapsler mens du bruker det sosiale mediet. Vår bruk av informasjonen er omtalt i punkt 3.

5. Hvordan lagres og sikres opplysningene?

Alle opplysningene omtalt i punkt 1 behandles i vår IT-løsning, Vetserve. Vi håndterer alle data i tråd med gjeldende regelverk.

Opplysninger som lagres i Vetserve overføres via lukkede eller krypterte forbindelser. Det er bare autoriserte brukere hos oss og våre leverandører som har tilgang til personopplysningene. Vetserve sin databehandling skjer i Norge, men vi bruker underleverandører utenfor EU/EØS i forbindelse med support, feilretting og utvikling.

6. Dine rettigheter

Vi følger norsk lovverk. Du har rett til å få innsyn i egne personopplysninger. Du har også rett til å få korrigert eller supplert mangelfulle eller uriktige opplysninger vi har om deg. Du kan be om å få se, endret eller slettet personopplysninger vi har lagret om deg ved å ta kontakt med oss. Slike krav skal vi besvare kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Opplysninger som ikke lenger er nødvendige ut fra det formål de er lagret for slettes eller anonymiseres.

7. Kontaktinformasjon

Hvis du har forespørsler knyttet til dine personopplysninger hos Vetserve, er du velkommen til å ta kontakt med oss på epost: kontakt@vetserve.no eller telefon: 40 61 62 00.

8. Endringer

Oppdatert personvernerklæring vil alltid være tilgjengelig via Vetserve.no slik at du til enhver tid kan holde deg oppdatert på hvordan personopplysninger behandles gjennom Vetserve.no.

Sist oppdatert 03.07.18

Design: Kjetså Design | Websidene er tilpasset og teknisk driftet av Nettkroken AS ®