Om oss

Vår ambisjon: Vi skal tilby et komplett dataverktøy for effektiv drift av veterinærpraksis. Alt skal være lett å lære og lett å bruke.
Drift av systemet tar vi oss av. Da blir det mer tid til klinikk og butikk.

Ansatte

Knut Olav Lunden

Daglig leder

Lunden har arbeidet med veterinærmiljøet i mange år og kjenner en stor andel av landets smådyrpraktikere. Han er oppvokst på gård, er utdannet siv.ing./MSc og har vært engasjert i Vetserve siden 2005. Før det jobbet han primært med Dyreklinikk.no, som i dag er en del av Vetserve. Kundekontakt og klinikkbesøk er den viktigste delen av jobben hans.

John Hornnes

Systemadministrator

John har ansvar for at alt fungerer som det skal. Siden 2005 har han holdt servere, nettverk og annen infrastruktur oppdatert, og sørget for at Vetserve sine kunder har det utstyret de trenger. John er bonde og har bachelor i ingeniørfag med fordypning i nettverksdrift og sikkerhet. Han er en ekspert på blant annet oppsett av trådløse nett, installasjon av printere og nye maskiner – og ordner det meste via telefon og fjernstyring.

Vidar L. Sømme

Utviklingssjef

Vidar styrer utviklingen av programvare i Vetserve. Han leder våre kollegaer på Sri Lanka, og programmerer i tillegg en hel del selv. Mange av hans egne prosjekter handler om integrasjon, for eksempel kommunikasjon med betalingsterminal eller lab- og røntgenapparater. Vidar startet i Vetserve i 2010. Han er egentlig utdannet til å fikse elektroniske deler i fly (flykomponentavioniker), men har holdt på med programmering siden han var guttunge.

Petter Erevik

Styreleder

Petter startet programutviklingen til det som i dag er Vetserve allerede i 1992. På dyreklinkken til kona hans, Ingvild Høva Erevik, ønsket de seg en praktisk dataløsning som fungerte godt og var enkel å bruke. Han utviklet nye løsninger etter som behovene dukket opp, og  Vetserve ligger fortsatt fremst i å utvikle ny funksjonalitet. Petter er utdannet siviløkonom og har spesialkompetanse på finansiell analyse.

Ruwanthaka Ranasinghe

Teamleder Colombo/utvikler

Ruwanthaka er leder for Colombo-teamet vårt. Han kommer fra landsbyen Ambalangoda sør på Sri Lanka, men har bodd i Colombo de siste årene. Mastergraden hans er i Computer Science fra University of Colombo School of Computing, og han har over ti års erfaring som utvikler. Ruwanthaka har jobbet med  Vetserve i ett år.

Milinda Ellawala

Utvikler

Milinda er nestleder for teamet vårt, og holder mest på med koding og testing. Han liker aller best å utvikle nye løsninger, og syns derfor det er ekstra spennende å jobbe med Vetserve. Milinda kommer fra Kandy, en by midt på Sri Lanka, men har bodd i området rundt Colombo de siste åtte årene. Han tok bachelorgraden sin i Information Technology ved University of Moratuwa og har mer enn fire års erfaring. Milinda har jobbet for Vetserve siden februar 2015, da vi økte teamet fra tre til fire ansatte.

Ashan Rathnayake

Utvikler

Ashan har akkurat begynt å jobbe for Vetserve høsten 2015. Han skal jobbe mest med koding, og har to års erfaring fra med dette fra tidligere. Han kommer fra Badulla, som ligger sørøst på Sri Lanka, men tok bachelorgraden sin i Information & Communication Technology ved University of Jaffna som ligger aller lengst nord på øya.

Chanika Rajashinghe

Utvikler

Chanika jobber med koding og testing, og syns det er ekstra spennende at hun i Vetserve får jobbe med helt ny teknologi. Hun kommer fra byen Kurunegala, som ligger nokså midt på øya, og har utdannelse i Computer Science fra University of Kelaniya. Chanika har vært med fra oppstarten av Vetserve-teamet på Sri Lanka i 2013.

Kontorer

Evje

Vårt hovedkontor på Evje holder til i Verksvegen 9A. Vi har lokaler sammen med flere selskap innenfor samme type virksomhet, og er del av et større driftsmiljø. Her holder også vår samarbeidspartner Nettkroken til. Vi kjøper plass i serverrom med tilhørende tjenester hos dem. I tillegg deler vi på administrasjon- og økonomitjenester.

Sandnes

Avdelingskontoret i Sandnes ligger i Welhavens vei 19, vegg i vegg med Sandnes Smådyrklinikk. Kontoret oppstod av praktiske hensyn fordi vi har viktige ansatte som bor i området. Siden vi jobber med kunder over hele landet kan vi enkelt få til slike fleksible løsninger.

Colombo

Vår utviklingsavdeling på Sri Lanka startet i 2013. Den holder til i hovedstaden Colombo. Landet har god tilgang på personer med høy kompetanse på teknisk utvikling. Alle våre ansatte har universitetsutdannelse og er faglig dyktige. De gjør mye av programmeringen og har daglige statusmøter (via nett) med Vidar her i Norge. Vetserve er opptatt av å vise samfunnsansvar i vårt engasjement på Sri Lanka. Alle som jobber for oss er formelt ansatt i en virksomhet som heter Embla, som drives av en nordmann med fokus på langsiktige, ryddige arbeidsforhold. De har lyse, fine kontorlokaler og arbeider normale arbeidsdager (ca 9-17 med lang lunsj). Lønn og arbeidsvilkår ligger over gjennomsnittet for ansatte i IT-bransjen lokalt. Firmaet er nøye på å ikke bli del av korrupsjonskulturen som dessverre preger landet.

Partnere

Nettkroken

Vi jobber tett med samarbeidspartner Nettkroken AS. De leverer sentrale datalagringstjenester, back-up og virusbeskyttelse. Våre servere står trygt plassert i deres serverrom. nettkroken.no

TDC

Sikre og stabile bredbåndslinjer mellom klinikkene og oss er viktig for at løsningen skal fungere optimalt. Derfor har vi siden starten samarbeidet med TDC . De har et omfattende og robust fibernett i hele Norden, og leverer høy kvalitet til konkurransedyktige priser. tdc.no

Embla

Våre utviklere på Sri Lanka er formelt ansatt i Embla, som drives av en nordmann med IT bakgrunn. Han har fokus på langsiktige, ryddige arbeidsforhold som gjør at dyktige IT-konsulenter har lyst til å jobbe i selskapet – og at de blir værende. embla.asia

Credicare

Vetserve ønsker å redusere tidsbruk på administrative oppgaver så mye som mulig for klinikkene. Vi samarbeider derfor med Credicare om kredittoppfølging og inkasso. Et enkelt tastetrykk er alt som trengs for å sende informasjon til Credicare. Fordringer og regnskap blir automatisk oppdatert. credicare.no

Verifone

Vi tilbyr komplett betalingsløsning skreddersydd for din klinikk i samarbeid med Verifone. Ved å bruke deres betalingsterminaler får du full oversikt over betalinger på alt fra kundejournaler til kasseoppgjør. Løsningen er rask, sikker og kostnadsbesparende. verifone.no

Swedbank

Gjennom vår avtale med Swedbank Card Services blir det mulig dine kunder å betale med kredittkort av type MasterCard og Visa. Det er også mulig å få avtale for DinersClub. swedbank.no

Serit Østereng IT

Vetserve samarbeider med Serit Østereng IT om levering av datamaskiner og annet utstyr til bruk på klinikker. De er en stor leverandør av datautstyr og har konkurransedyktige priser på produkter kundene våre trenger. Vi ordner med bestillingen og utstyret blir levert direkte til klinikken. osterengit.serit.no

Dyreklinikk.no

Dyreklinikk.no er vår satsing mot dyreeiere. Nettsiden ble en del av Vetserve i 2014, men har vært i drift siden 2001. Dyreklinikk.no skal være det foretrukne nettstedet for privatpersoner som lurer på noe om kjæledyr. Her kan man bestille time hos dyrlegen på nett. Det kommer selvsagt rett inn i journalprogrammet for Vetserve-klinikker, og bekreftelse på timeavtale sendes enkelt og effektivt per SMS. dyreklinikk.no

Historie

Vetserve sin historie startet i 1992 på Åssiden Dyreklinikk. Dyrlege Ingvild Erevik ønsket seg en praktisk dataløsning som fungerte godt og var enkel å bruke. Ektefellen Petter begynte å utvikle et dataprogram som ble testet og brukt på klinikken – og diskutert ved kjøkkenbordet. Han laget stadig nye løsninger etter som behovene dukket opp.

Tidlig på 2000-tallet møtte Petter gründeren av dyreklinikk.no, Knut Olav Lunden. Sammen så de muligheten for å tilby en komplett løsning for dyreklinikker der alt av datadrift også ble tatt hånd om. I 2005 etablerte de Vetserve, og fikk raskt mange fornøyde kunder over hele landet. 


Løsningen utvikles hele tiden i samarbeid med brukerne, og Vetserve ligger fortsatt fremst i å utvikle ny funksjonalitet. Les mer om Vetserve IT-løsing.

Eiere

Vetserve eies av gründerne Petter Erevik (Ip Vetinvest AS) og Knut Olav Lunden (Pelsdotten AS). I tillegg har samarbeidspartner Nettkroken vært med som eier siden starten.

Design: Kjetså Design | Websidene er tilpasset og teknisk driftet av Nettkroken AS ®