Om oss

Vår ambisjon: Vi skal tilby et komplett dataverktøy for effektiv drift av veterinærpraksis. Alt skal være lett å lære og lett å bruke.
Drift av systemet tar vi oss av. Da blir det mer tid til klinikk og butikk.

Ansatte

Knut Olav Lunden

Daglig leder

Lunden har arbeidet med veterinærmiljøet i mange år og kjenner en stor andel av landets smådyrpraktikere. Han er oppvokst på gård, er utdannet siv.ing./MSc og har vært engasjert i Vetserve siden 2005. Før det jobbet han primært med Dyreklinikk.no, som i dag er en del av Vetserve. Kundekontakt og klinikkbesøk er den viktigste delen av jobben hans.

Birgit Nordgarden-Slotte

Produkteier

Birgit styrer utviklingen av programvare i Vetserve. Hun har jobbet mye med produktutvikling innen IT, og er opptatt av å ha tett kontakt med kundene i sitt arbeid. Birgit har IT-utdannelse fra Høgskolen i Agder og QUT i Australia. Hun startet i Vetserve i september 2018.

John Hornnes

Systemadministrator

John har ansvar for at alt fungerer som det skal. Siden 2005 har han holdt servere, nettverk og annen infrastruktur oppdatert, og sørget for at Vetserve sine kunder har det utstyret de trenger. John er bonde og har bachelor i ingeniørfag med fordypning i nettverksdrift og sikkerhet. Han er en ekspert på blant annet oppsett av trådløse nett, installasjon av printere og nye maskiner – og ordner det meste via telefon og fjernstyring.

Anette Bordevich

Kunderådgiver

Anette har ti års erfaring fra arbeid ved flere dyreklinikker i Vestfold. Hun har også jobbet seks år med salg og kundeopplæring i Royal Canin. Fra august 2021 ble hun del av vårt implementeringsteam, og bidrar til at kundene får velfungerende løsninger og god opplæring. 

Øystein Bruin

Systemutvikler

Øystein sørger for at vi gjør gode valg på teknologi og systemdesign. Han er over snittet interessert i teknologi, og har variert erfaring med programutvikling og drift av IT-løsninger.
Han startet i Vetserve i august 2021.

Kittil Barstad

Support/brukerstøtte

Kittil er vår hyggelige medarbeider på support og brukerstøtte. Han er oppvokst i Setesdal, og har fagbrev i IKT-Service fra Setesdal Vidaregåande Skule. Han har lang erfaring fra support og kundesenter. Kittil startet i Vetserve i februar 2017.

Vibecke V. Stenseth

Kundebehandler - Salg og kundeoppfølging

Vibecke jobber med salg og implementering. Hun brenner for å gjøre hverdagen på klinikken bedre. Vibecke er utdannet dyrepleier, og jobbet mange år på en ganske stor klinikk i Drammen. Hun har vært Veterinærkonsulent for Virbac, og besøkt mange klinikker i Norge. Vibecke startet i Vetserve i april 2021.

Mari Helland Frøysnes

Prosjektleder

Mari er prosjektleder for flere små og store interne prosjekter, og har ansvar for drift av vår flotte portal for dyreeiere, Dyreklinikk.no. Hun har jobbet for Vetserve siden 2015. Mari er utdannet journalist og siviløkonom, og har lang erfaring fra prosjektledelse, produktutvikling og kommunikasjon.

Kontorer

Evje

Vårt hovedkontor på Evje holder til i Verksvegen 9A. Vi har lokaler sammen med flere selskap innenfor samme type virksomhet, og er del av et større driftsmiljø. Her holder også vår samarbeidspartner Nettkroken til. Vi kjøper plass i serverrom med tilhørende tjenester hos dem. I tillegg deler vi på administrasjon- og økonomitjenester.

Sandnes

Avdelingskontoret i Sandnes ligger i Forus Atrium 4. etasje i Vassbotnen 15. Kontoret oppstod av praktiske hensyn fordi vi har viktige ansatte som bor i området. Siden vi jobber med kunder over hele landet kan vi enkelt få til slike fleksible løsninger.

Partnere

Altidata

Vi jobber tett med samarbeidspartner Altidata AS. De leverer sentrale datalagringstjenester, back-up og virusbeskyttelse. Våre servere står trygt plassert i deres serverrom. altidata.no

TDC

Sikre og stabile bredbåndslinjer mellom klinikkene og oss er viktig for at løsningen skal fungere optimalt. Derfor har vi siden starten samarbeidet med TDC . De har et omfattende og robust fibernett i hele Norden, og leverer høy kvalitet til konkurransedyktige priser. tdc.no

Credicare

Vetserve ønsker å redusere tidsbruk på administrative oppgaver så mye som mulig for klinikkene. Vi samarbeider derfor med Credicare om kredittoppfølging og inkasso. Et enkelt tastetrykk er alt som trengs for å sende informasjon til Credicare. Fordringer og regnskap blir automatisk oppdatert. credicare.no

Verifone

Vi tilbyr komplett betalingsløsning skreddersydd for din klinikk i samarbeid med Verifone. Ved å bruke deres betalingsterminaler får du full oversikt over betalinger på alt fra kundejournaler til kasseoppgjør. Løsningen er rask, sikker og kostnadsbesparende. verifone.no

Swedbank

Gjennom vår avtale med Swedbank Card Services blir det mulig dine kunder å betale med kredittkort av type MasterCard og Visa. Det er også mulig å få avtale for DinersClub. swedbank.no

Dyreklinikk.no

Dyreklinikk.no er vår satsing mot dyreeiere. Nettsiden ble en del av Vetserve i 2014, men har vært i drift siden 2001. Dyreklinikk.no skal være det foretrukne nettstedet for privatpersoner som lurer på noe om kjæledyr. Her kan man bestille time hos dyrlegen på nett. Det kommer selvsagt rett inn i journalprogrammet for Vetserve-klinikker, og bekreftelse på timeavtale sendes enkelt og effektivt per SMS. dyreklinikk.no

Historie

Vetserve sin historie startet i 1992 på Åssiden Dyreklinikk. Dyrlege Ingvild Erevik ønsket seg en praktisk dataløsning som fungerte godt og var enkel å bruke. Ektefellen Petter begynte å utvikle et dataprogram som ble testet og brukt på klinikken – og diskutert ved kjøkkenbordet. Han laget stadig nye løsninger etter som behovene dukket opp.

Tidlig på 2000-tallet møtte Petter gründeren av dyreklinikk.no, Knut Olav Lunden. Sammen så de muligheten for å tilby en komplett løsning for dyreklinikker der alt av datadrift også ble tatt hånd om. I 2005 etablerte de Vetserve, og fikk raskt mange fornøyde kunder over hele landet. 


Løsningen utvikles hele tiden i samarbeid med brukerne, og Vetserve ligger fortsatt fremst i å utvikle ny funksjonalitet. Les mer om Vetserve IT-løsing.

Eiere

Vetserve har hatt gründerne Petter Erevik (Ip Vetinvest AS) og Knut Olav Lunden (Pelsdotten AS) som hovedeiere. I tillegg har samarbeidspartner Nettkroken vært med som eier siden starten. Three Plus Group (TPG) kom inn som eier i Vetserve høsten 2019.

Les mer om samarbeidet med Three Plus Group her.

Design: Kjetså Design | Websidene er tilpasset og teknisk driftet av Nettkroken AS ®