Om oss

Vår ambisjon: Vi skal tilby et komplett dataverktøy for effektiv drift av veterinærpraksis. Alt skal være lett å lære og lett å bruke.
Drift av systemet tar vi oss av. Da blir det mer tid til klinikk og butikk.

Ansatte

Knut Olav Lunden

Daglig leder

Lunden har arbeidet med veterinærmiljøet i mange år og kjenner en stor andel av landets smådyrpraktikere. Han er oppvokst på gård, er utdannet siv.ing./MSc og har vært engasjert i Vetserve siden 2005. Før det jobbet han primært med Dyreklinikk.no, som i dag er en del av Vetserve. Kundekontakt og klinikkbesøk er den viktigste delen av jobben hans.

Birgit Nordgarden-Slotte

Produkteier

Birgit styrer utviklingen av programvare i Vetserve, og leder våre kollegaer på Sri Lanka. Hun har jobbet mye med produktutvikling innen IT, og er opptatt av å ha tett kontakt med kundene i sitt arbeid. Birgit har IT-utdannelse fra Høgskolen i Agder og QUT i Australia. Hun startet i Vetserve i september 2018.

John Hornnes

Systemadministrator

John har ansvar for at alt fungerer som det skal. Siden 2005 har han holdt servere, nettverk og annen infrastruktur oppdatert, og sørget for at Vetserve sine kunder har det utstyret de trenger. John er bonde og har bachelor i ingeniørfag med fordypning i nettverksdrift og sikkerhet. Han er en ekspert på blant annet oppsett av trådløse nett, installasjon av printere og nye maskiner – og ordner det meste via telefon og fjernstyring.

Lars-Eivind Bjørtvedt

Systemutvikler

Lars-Eivind sørger for at vi gjør gode valg på teknologi og systemdesign. Han er over snittet interessert i teknologi, og har lang erfaring med utvikling og drift av IT-løsninger. Lars-Eivind har IT-utdannelse fra Høgskolen i Agder. Han startet i Vetserve i mars 2019.

Kittil Barstad

Support/brukerstøtte

Kittil er vår hyggelige medarbeider på support og brukerstøtte. Han er oppvokst i Setesdal, og har fagbrev i IKT-Service fra Setesdal Vidaregåande Skule. Han har lang erfaring fra support og kundesenter. Kittil startet i Vetserve i februar 2017.

Mari Helland Frøysnes

Prosjektleder

Mari er prosjektleder for flere små og store interne prosjekter, og har ansvar for drift av vår flotte portal for dyreeiere, Dyreklinikk.no. Hun har jobbet for Vetserve siden 2015. Mari er utdannet journalist og siviløkonom, og har lang erfaring fra prosjektledelse, produktutvikling og kommunikasjon.

Petter Erevik

Styreleder

Petter startet programutviklingen til det som i dag er Vetserve allerede i 1992. På dyreklinkken til kona hans, Ingvild Høva Erevik, ønsket de seg en praktisk dataløsning som fungerte godt og var enkel å bruke. Han utviklet nye løsninger etter som behovene dukket opp, og  Vetserve ligger fortsatt fremst i å utvikle ny funksjonalitet. Petter er utdannet siviløkonom og har spesialkompetanse på finansiell analyse.

Chathuranga Bandara

Tech lead Colombo/utvikler

Chathuranga er leder for Colombo-teamet vårt. Han kommer fra Colombo. Utdanninga hans er BSc i Computing fra Staffordshire University i Storbritannia, med en MBA fra PIM på Sri Lanka. Han startet i Vetserve høsten 2017, og hadde da med seg over ni års erfaring som utvikler.

Nishani Gunapala

Seniorutvikler

Nishani jobber med koding, og i tillegg har et spesielt ansvar for arbeidsprosesser og LEAN/Agile i teamet. Hun kommer fra Ratnapura, en fjellby kjent for edelsteiner. Hun har bachelorgrad i Management IT ved University of Kelaniya på Sri Lanka, og kom inn med åtte års erfaring. Nishani har jobbet for Vetserve siden våren 2017.

Tarusha Jayananda

Designer/Content Manager

Tarusha har arbeidet i Vetserve siden våren 2016, og kom inn med åtte års erfaring på brukergrensensitt og design. Han er stolt bygutt, oppvokst i hovedstaden Colombo. Tarusha har Higher National Diploma i multimediadesign, og Postgraduate Diploma i strategisk styring og ledelse fra Edexcel. Han har også Postgraduate Diploma i IT fra British Computer Society. Ved siden av jobb holder Tarusha på med en mastergrad i IT ved Cardiff Meteropolitan University.

Chamara Weerasinghe

UI engineer

Chamara begynte å jobbe for Vetserve høsten 2016. Han er en erfaren designer som er opptatt av å lage gode brukeropplevelser. Han jobber mest med å lage og omsette intuitive og funksjonelle brukergrensesnitt til kode. Chamara kommer fra Kandy, en fjellby som tidligere var hovedstad i deler av Sri Lanka.

Rushan Fernando

Seniorutvikler

Rushan er seniorutvikler i Vetserve. Han kommer fra Kalutara, en by ca 1,5 time sør for hovedstaden. Han tok bachelorgraden sin i IT ved ved Sri Lanka Institute of Information Technology, og kom inn med seks års erfaring. Rushan startet hos oss i september 2017.

Thilanka Karunaratne

Utvikler

Thilanka begynte i Vetserve i februar 2018. Da var hun nyutdannet, med en bachelorgrad i IT fra University of Moratuwa. Hun kommer fra Badulla, et vakkert og populært fjellområde i den østlige delen av Sri Lanka.

Damith Amarasena

Seniorutvikler

Damit er seniorutvikler i Vetserve. Han begynte i Vetserve i august 2018, og hadde da med seg over ni års erfaring som utvikler. Damit kommer fra Colombo, og har en bachelorgrad i IT fra University of Moratuwa.

Nanthakumar Suvethan

Utvikler

Suvethan er en av våre nyeste medarbeidere i Vetserve-teamet. Han er en talentfull utvikler som jobber med koding og testing. Han kommer fra Colombo, og har en bachelorgrad i Software Engineering fra Sri Lanka Institute of Information Technology. Suvethan har mer enn tre års erfaring, og begynte i Vetserve i september 2018. Ved siden av jobb holder Suvethan på med en mastergrad i IT ved University of Colombo. 

Harith Kotelawala

Utvikler

Harith er utvikler i Vetserve. Han kommer fra Colombo, og har en bachelorgrad i Computer Science fra University College Dublin. Han begynte i Vetserve i november 2018, med seks års erfaring som programvareutvikler bak seg. Harith er lidenskapelig opptatt av å bli kjent med ny teknologi.

Nimesh Karunathilaka

QA ingeniør

Nimesh er kvalitetssikrer i Vetserve. Han begynte i Vetserve i mai 2019, og kom inn med bred erfaring i testing på ulike felt. Nimesh har en bachelorgrad i IT fra University College Dublin, og er lidenskapelig opptatt av testing og automatisering for å skape gode løsninger. Han kommer fra Kurunegala, som er hovedstaden i den nord-vestlige provinsen på Sri Lanka. 

Kontorer

Evje

Vårt hovedkontor på Evje holder til i Verksvegen 9A. Vi har lokaler sammen med flere selskap innenfor samme type virksomhet, og er del av et større driftsmiljø. Her holder også vår samarbeidspartner Nettkroken til. Vi kjøper plass i serverrom med tilhørende tjenester hos dem. I tillegg deler vi på administrasjon- og økonomitjenester.

Sandnes

Avdelingskontoret i Sandnes ligger i Welhavens vei 19, vegg i vegg med Sandnes Smådyrklinikk. Kontoret oppstod av praktiske hensyn fordi vi har viktige ansatte som bor i området. Siden vi jobber med kunder over hele landet kan vi enkelt få til slike fleksible løsninger.

Colombo

Vår utviklingsavdeling på Sri Lanka startet i 2013. Den holder til i hovedstaden Colombo. Landet har god tilgang på personer med høy kompetanse på teknisk utvikling. Alle våre ansatte har universitetsutdannelse og er faglig dyktige. De gjør mye av programmeringen og har daglige statusmøter (via nett) med produkteier her i Norge. Vetserve er opptatt av å vise samfunnsansvar i vårt engasjement på Sri Lanka. Alle som jobber for oss er formelt ansatt i en virksomhet som heter Embla, som drives av en nordmann med fokus på langsiktige, ryddige arbeidsforhold. De har lyse, fine kontorlokaler og arbeider normale arbeidsdager (ca 9-17 med lang lunsj). Lønn og arbeidsvilkår ligger over gjennomsnittet for ansatte i IT-bransjen lokalt. Firmaet er nøye på å ikke bli del av korrupsjonskulturen som dessverre preger landet.

Partnere

Altidata

Vi jobber tett med samarbeidspartner Altidata AS. De leverer sentrale datalagringstjenester, back-up og virusbeskyttelse. Våre servere står trygt plassert i deres serverrom. altidata.no

TDC

Sikre og stabile bredbåndslinjer mellom klinikkene og oss er viktig for at løsningen skal fungere optimalt. Derfor har vi siden starten samarbeidet med TDC . De har et omfattende og robust fibernett i hele Norden, og leverer høy kvalitet til konkurransedyktige priser. tdc.no

Embla

Våre utviklere på Sri Lanka er formelt ansatt i Embla, som drives av en nordmann med IT bakgrunn. Han har fokus på langsiktige, ryddige arbeidsforhold som gjør at dyktige IT-konsulenter har lyst til å jobbe i selskapet – og at de blir værende. embla.asia

Credicare

Vetserve ønsker å redusere tidsbruk på administrative oppgaver så mye som mulig for klinikkene. Vi samarbeider derfor med Credicare om kredittoppfølging og inkasso. Et enkelt tastetrykk er alt som trengs for å sende informasjon til Credicare. Fordringer og regnskap blir automatisk oppdatert. credicare.no

Verifone

Vi tilbyr komplett betalingsløsning skreddersydd for din klinikk i samarbeid med Verifone. Ved å bruke deres betalingsterminaler får du full oversikt over betalinger på alt fra kundejournaler til kasseoppgjør. Løsningen er rask, sikker og kostnadsbesparende. verifone.no

Swedbank

Gjennom vår avtale med Swedbank Card Services blir det mulig dine kunder å betale med kredittkort av type MasterCard og Visa. Det er også mulig å få avtale for DinersClub. swedbank.no

Dyreklinikk.no

Dyreklinikk.no er vår satsing mot dyreeiere. Nettsiden ble en del av Vetserve i 2014, men har vært i drift siden 2001. Dyreklinikk.no skal være det foretrukne nettstedet for privatpersoner som lurer på noe om kjæledyr. Her kan man bestille time hos dyrlegen på nett. Det kommer selvsagt rett inn i journalprogrammet for Vetserve-klinikker, og bekreftelse på timeavtale sendes enkelt og effektivt per SMS. dyreklinikk.no

Historie

Vetserve sin historie startet i 1992 på Åssiden Dyreklinikk. Dyrlege Ingvild Erevik ønsket seg en praktisk dataløsning som fungerte godt og var enkel å bruke. Ektefellen Petter begynte å utvikle et dataprogram som ble testet og brukt på klinikken – og diskutert ved kjøkkenbordet. Han laget stadig nye løsninger etter som behovene dukket opp.

Tidlig på 2000-tallet møtte Petter gründeren av dyreklinikk.no, Knut Olav Lunden. Sammen så de muligheten for å tilby en komplett løsning for dyreklinikker der alt av datadrift også ble tatt hånd om. I 2005 etablerte de Vetserve, og fikk raskt mange fornøyde kunder over hele landet. 


Løsningen utvikles hele tiden i samarbeid med brukerne, og Vetserve ligger fortsatt fremst i å utvikle ny funksjonalitet. Les mer om Vetserve IT-løsing.

Eiere

Vetserve har hatt gründerne Petter Erevik (Ip Vetinvest AS) og Knut Olav Lunden (Pelsdotten AS) som hovedeiere. I tillegg har samarbeidspartner Nettkroken vært med som eier siden starten. Three Plus Group (TPG) kom inn som eier i Vetserve høsten 2019.

Les mer om samarbeidet med Three Plus Group her.

Design: Kjetså Design | Websidene er tilpasset og teknisk driftet av Nettkroken AS ®