Vetserve og TPG samarbeider

Kjære kunder og samarbeidspartnere,

Det er med glede og entusiasme at vi kan informere om at Vetserve og Three Plus Group (“TPG”) har bestemt seg for å samarbeide.

Veterinærnæringen har endret seg betydelig gjennom de siste årene. Kombinasjonen av nye tjenestetilbud, nye kommunikasjonsmønstre, ny teknologi og nye integrasjonskrav har ført til et økende behov for utvikling. Vi bestemte oss for å samarbeide med TPG, da deres Provet Cloudløsning er den ledende skybaserte veterinærprogramvaren i Norden, men enda viktigere er at de deler våre verdier og vår forståelse av veterinærmiljøet.

Fremover vil Vetserve fortsette å drive sin virksomhet og tilby en komplett IT-løsning. Våre kunder og samarbeidspartnere vil ikke bli påvirket av at TPG kommer inn på eiersiden. Vårt fokus vil fortsatt være å tilby kundene god kundeservice og support.

I løpet av de neste årene vil teamet vårt samarbeide med Provet Cloud's utviklingsteam for å innlemme Vetserve sine verdifulle funksjoner og fordeler i Provet Cloud-løsningen, som vil gjøre oss i stand til å fortsette å tilby et ledende produkt for våre kunder i årene som kommer.

Takk for din støtte.

Knut Olav

 

     

Om Three Plus Group Oy (“TPG”)

TPG er den ledende leverandøren av programvare for veterinær- og helsepraksisadministrasjon i Norden, gjennom sine produkter Provet Cloud, Provet Net og Diarium. TPG anskaffer, administrerer og bygger løsninger for styring av veterinærpraksis og helsetjenester.

Om Vetserve AS

Vetserve AS er en ledende programvare for drift av veterinærpraksis i Norge. Vetserve AS ble etablert i 2005 og har hovedkontor på Evje i Setesdal.

Spørsmål kan rettes til Knut Olav Lunden.

Knut Olav Lunden
CEO Vetserve AS
97 08 97 18
knut.olav.lunden@vetserve.no

Design: Kjetså Design | Websidene er tilpasset og teknisk driftet av Nettkroken AS ®